TER ADOPTIE: Amadeus

GELIEVE AMADEUS ZIJN VERHAAL VOLLEDIG TE LEZEN ALVORENS TE REAGEREN ❤️


Heb je na het lezen interesse om Amadeus te adopteren? Gelieve onze matchmaker in te vullen via onderstaande link:


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPT7HdVN4AWfkJtN320t0uaPOwdCjxMc-Od_Hpz7hpBuaZ0w/viewform

Amadeus , liefde met een hoofdletter L !

Deze grooote knuffelbeer werd gelukkig gevonden na een aanrijding en binnengebracht met een bang hartje in de hoop dat het niet te erg zou zijn.


Pootje deed pijn, kleine longbloeding, kopje wat wondjes maar het zou wel goed komen. Een RX wees uit dat er wat ontsteking te zien was aan de poot maar geen breuk , benchrust, medicatie en vooral veel knuffels moesten alles goed krijgen. Minder goed nieuws echter, hij was aids positief, maar ach daar vinden we wel lieve mensen voor die hem een solo prinsenleven gaan geven !


Aids katjes, laat het duidelijk zijn, kunnen perfect lang leven, mits een alerte adoptant op kleine dingetjes let en in geval van een niesje of een hoestje contact neemt met de dierenarts. Enne het is niet overdraagbaar naar de mens, wel naar andere katjes indien ze vechten of wat hevig spelen.


Onze Amadeus heeft af en toe ook behoefte aan een voetmassage met een speciaal zalfje omdat zijn voetzooltjes wat gevoelig zijn, dit laat hij genietend toe.

Amadeus is speels, actief, nieuwsgierig, leergierig en heeft nood aan aandacht om dan na afloop spinnend in je armen in slaap te vallen.


Ik heb het genoegen gehad voor deze door en door lieve kater te mogen zorgen en hij heeft een heel groot plaatsje in mijn hart gekregen, maar het is tijd om voor hem een goede definitieve voor altijd liefdevolle thuis te vinden.

Amadeus wil jullie nog even zeggen wat je moet doen :


" Als 2-jarige Romanticus die ik ben, zou ik graag een liefdesbrief ontvangen van wie mij wil ontmoeten, daten heet dat of zo, enne die liefdesbrief, Cat-Matchmaker heet dat ding, mogen jullie dan doorsturen naar de zwervertjes (zet er goed mijn naam op zodat ik weet dat het voor mij is ;) )"


Liefs,


Amadeus
270 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Wales