Adopteren

Bijgewerkt op: 5 apr. 2021

Overweeg jij op zoek te gaan naar een nieuw huisgenootje? Misschien denk je er wel over na om een "Dendermonds Zwervertje" te adopteren? Als vrijwilligers bij de Dendermondse Zwervertjes kunnen wij natuurlijk alléén maar fier zijn dat je overweegt één van onze kattenvriendjes in huis te nemen.


Graag vertellen wij op welke manier U één van onze lieverds kan adopteren. Hier komt wel een extra woordje uitleg aan te pas. Onze opvang heeft namelijk een bijzonder adoptiesysteem opgestart. Het is bijna een omgekeerde manier van adopteren. Waar wij eerst willen weten van jou, welk type katje of katten bij jou zouden passen. Op deze manier proberen wij "mislukte" adopties te vermijden. En vermijden wij dat er een katje bij jou komt wonen waarmee het misschien niet volledig klikt.


Op foto: Zulma - De rusthuiskat van Dendermonde


Meer hierover kan je lezen via onze matchmaker link. Hier overlopen we met jou even alle stappen van ons adoptieproces. En kan je indien gewenst meteen jouw informatie achterlaten, zodat onze "cat-matchmakers" met jouw profiel aan de slag kunnen.


Hopelijk vind je via deze weg "de kat van je leven" bij ons...


We vragen ook héél vriendelijk om bij het zien van katjes op onze sociale media, website, enzovoort enkel en alleen via dit kanaal te "solliciteren voor adoptie". Aangezien het verwerken van adoptieaanvragen héél wat tijd vraagt van onze vrijwilligers. Indien je toch probeert via een ander kanaal contact op te nemen, zal je sowieso naar deze link verwezen worden. Op deze manier kunnen de matchmakers hun energie en tijd gebruiken om zich te concentreren op adoptanten en katjes. Het is ook super belangrijk dat onze telefoonlijn en onze berichteninboxen vrij blijven voor noodgevallen mét katjes op de straat.


Let erop: Wij bellen je enkel op wanneer we zeker zijn dat we een match voor jou gevonden hebben. Dit kan soms even duren.... dus wees niet meteen bang, dat we jouw profiel niet bekeken hebben. Het succes van onze matchmaker is nét iets groter dan verwacht. ;)


Klik hier om naar onze matchmaker te gaan!


4.592 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het is zover… we kunnen weldra 2021 uitzwaaien en verwelkomen een nieuw jaar. Een nieuw jaar is de beste periode voor een nieuwe start. 2021 was voor ons een overweldigend, zwaar en emotioneel jaar. V