Bezoekje bij Noah Vzw (Opendeur 2018)

Vorig weekend maakten wij met de bende van de Dendermondse Zwervertjes een uitstap naar een bevriende vzw. We hadden een hele leuke namiddag op de opendeurdag van VZW Noah te Wieze.

Vzw Noah is een opvang voor allerhande diersoorten maar vooral knaagdieren. Het is een pracht voor het oog om deze perfect verzorgde dieren te gaan ontmoeten in een reeks van hele mooie verzorgde verblijven. De gezellige sfeer in "den tuin" van Tim & Veerle geeft je een instant feel-good gevoel. We aten een lekkere pannenkoek, kochten nog wat overheerlijke advocaat en konden genieten van de lekkere sfeer en leuke gesprekken tussen dierenvrienden. Het was bijzonder hartverwarmend met zoveel gelijkgezinden in contact te komen en te genieten van het mooie weer! Wij komen volgend jaar zeker terug... en moedigen de lezers van onze blog ook aan om zeker Tim & Veerle eens een bezoekje te brengen wanneer ze nog eens een open-dag hebben. Een leuke uitstap voor jong en oud, en ondertussen steun je nog eens een bijzonder mooi doel.

Via deze weg willen wij natuurlijk deze twee kanjers bedanken voor al het mooie werk binnen hun vzw. Maar ook een extra woordje van dank is zeker op zijn plaats. Want wat vele mensen misschien nog niet wisten is dat Tim & Veerle regelmatig helpen bij de Dendermondse Zwervertjes. Zij helpen vangen, transporten naar dierenarts doen, noodopvang voorzien, en er leven zelfs enkele zwervertjes bij hen die voor hun veiligheid niet meer op de straat konen verblijven. We kunnen ook steeds bij hen terecht voor het uitlenen van vangkooien, carriers enzovoort. Een hele leuke samenwerking dus!

Bewonder hier de foto's van deze leuke namiddag!


Dikke dankjewel Tim & Veerle voor alle steun en hulp! Maar ook voor de wondermooie vriendschap! Op onze foto's kan je ook Sabine van Kattenopvang Waasland zien. Die na haar 100km toch nog de moed bijeen raapte om Noah vzw te komen steunen. Via deze weg willen wij Sabine een dikke proficiat wensen met het uitstappen van de dodentocht en het mooie bedrag dat ze inzamelde voor de organisatie Kattenopvang Waasland. Voor nog meer foto's of leuke verhalen en beelden kan je hen volgen op hun facebookpagina!


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven